Cégünk a Holland Pázsit műfüveit forgalmazza, illetve telepíti. 10 éve foglalkozunk kertépítéssel és fenntartással közületeknek és magán embereknek egyaránt. Ezen tevékenységi körök megtartása mellett felvettünk egy prémium minőségű műfű forgalmazását és telepítését. A változó igények, piaci trendek illetve a környezet tudatosság jegyében egyre inkább átveszi ez a termék a természetes fű helyét, mivel számtalan előnye mellett semmiféle hátránnyal nem rendelkezik.

 A műfüvet nem kell locsolni, nyírni, műtrágyázni, gyomlálni és nem sárgul ki. Egész évben zöld, nem fakul ki és nem lapul le. Környezetkímélő és energiatakarékos, hiszen éves szinten rengeteg öntözővizet spórolhat meg. Ellenben egész évben zöld, gondozásmentes és kényelmes. Magas víz - és légáteresztő. Ennek köszönhetően az alatta lévő föld nem dohosodik be. Eső után 15 perccel száraz és sármentes.

A Holland Pázsit egy olyan különleges műfű szőnyeg, mely az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően a valódi természetes pázsit minden pozitív tulajdonságával rendelkezik. A Hollandiában található gyár büszkén nevezhető csúcstechnológiájú üzemnek.A legmodernebb csomózó- és szövőgépek nagy hatékonyságú gyártófolyamatot biztosítanak és olyan termékeket készítenek, melyek a legbiztonságosabb és legtartósabbak közé tartoznak. A műfű tökéletesen alkalmazható kertre, teraszra, udvarra, játszóterekre és sportpályákra. Beruházásuk akár 3 év alatt megtérül.

Termékeink polipropilénből készültek, garantáltan ólom- és kadmium mentes. 

 

Gyönyörű gondozásmentes kertet szeretnél?