Fresco

A Fresco műfű maga a megtestesült szépség. Megjelenése egyszerűen tökéletes: 35 mm magas fűszálai nemcsak erősek és puhák, de nagyon dekoratívak is. A C-alakú fűszálaknak és a sűrű gyökérrésznek hála sosem lapul el, bártan tehetünk rá medencét, kerti bútort, a Fresco mit sem veszít formájából! A Fresco tökéletes választás lehet a legtöbb leendő Holland Pázsit tulajdonos számára, aki természetes hatásra, rugalmas kialakításra, stílusos és friss színekre és extrém puhaságra vágyik! A tavaszi színvilág az évek során sem veszít majd semmit szépségéből, amit a 8 év UV garancia is szavatol! A Fresco eszményi megoldás egy apró terasz felvirágoztatásához éppúgy, mint egy kert tökéletessé tételéhez! Különlegesen puha kialakításnak köszönhetően a gyerekek is nyugodtan játszhatnak rajta, nem fogják felsérteni, vagy lehorzsolni magukat! A Fresco környezetbarát, hiszen garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes, és 100%-ig európai termék.

A Fresco a következő előnyöket nyújtja:

- Stílusos, friss, tavaszias színkombináció

- Speciális beépített memóriával rendelkező C-fűszálai megelőzik a lelapulást

- Külenlegesen puha kialakítás

- 20%-kal kevésbé melegszik fel
- 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém és mérgező anyag mentes

- 8 év UV garancia

Samba

A Samba műfű olyan luxus érzetét kelti, amit korábban elképzelni sem mertünk! Amellett, hogy minden korábbinál élethűbb és természetesebb hatást kelt, dupla C-Shape technológiával készült, melynek köszönhetően rendkívül strapabíró és rugalmas!

A 40 mm hosszú fűszálaknak és a selymes puhaságnak köszönhetően a luxus és kényelem költözik Önhöz. Ne habozzon, ajándékozza meg magát az igazi luxus élményével!

Wow

Ellenálhatatlan puhaság, rugalmasság és nyári elegancia. A Wow műfű mindezt magába foglalja! A soft pázsitok csúcsaként a 40 mm magas szálakkal és nyári színvilágával az egyik legjobb ár-érték arányú pázsitunk! Kertbe és teraszra egyaránt tökéletes választás, mesés puhasága és kiemelkedő rugalmassága egyszerűen elállhatatlan! A tökéletesen természetes hatás érdekében a szálak és a gyökér is kétszínű. A Wow garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentes, emellett színtartó.

- 8 év UV garanciát is adunk!

- 100 % európai termék

- Garantáltan nehézfém és mérgező anyag mentes

Gyönyörű gondozásmentes kertet szeretnél?