Chikue-C

Nyári szín. A Chique-C műfű érzésre és tapintásra a legtermészetesebb fű a földön! Különösen a világos és természetes színéért szeretik, ami egy jól karbantartott nyár közepi fű hatását kelti. Ha megérinti a terméket, a felülmúlhatatlan puha tapintását érzi. A C-alakú fűszálakkal (beépített memóriával) kombinálva a Chique-C egy igazán szemrevaló.

A Chique-C műfű a következő előnyöket nyújtja:

- Kétszínű szálak és kétszínű gyökér rész a még természetesebb hatásért.
- C-formájú szálak .
- Friss színkombináció
- 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém- és mérgező anyag mentes

- Speciális beépített memóriával rendelkező C-fűszálak, megelőzik a lelapulást és hosszabb élettartamot biztosítanak a Chique-C nek

Favorite

Csodálatos tavaszi színű műfű. A 30 mm-es, kétszínű szálak és a kétszínű gyökér rész a tökéletességig fokozzák a természetes hatást. Az extrém sűrű gyökérrésznek és a beépített memóriával rendelkező fűszálaknak hála sosem nem lapul el! Különleges puhaságának és hihetetlenül friss és üde színének köszönhetően, a télbe éppúgy lop egy kis tavaszt, mint a nyári hőségbe, vagy az esős őszbe! 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém- és mérgezőanyag mentes, így kíméli a környezetet, vízáteresztő tulajdonságának hála pedig nem képződik rajta pocsolya és sár sem, akár már az eső után 15 perccel tökéletes száraz!

A nyári hőségben is kellemes rajta akár mezítláb is sétálni, hiszen 20%-kal kevésbé melegszik fel, mint a legtöbb műpázsit! A 8 év UV garanciánál jobb biztosítékot pedig keresve sem találhat rá, hogy még hosszú évek után sem veszít utánozhatatlan pompájából!

A Favorit a következő előnyöket nyújtja:

- Kétszínű szálak és kétszínű gyökér rész a még természetesebb hatásért.
- Puha, C-formájú szálak a maximális rugalmasságért.
- Friss színkombináció
- 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém- és mérgező anyag mentes
- Speciális beépített memóriával rendelkező C-fűszálak, megelőzik a lelapulást és hosszabb élettartamot biztosítanak a Favorite-nak
- 8 év UV garancia
- 20%-kal kevésbé melegszik fel

Victory

A Victory műfű Az év minden napján egy minőségi, ápolt fű látványát nyújtja. A különböző színű és 30 mm-es fűszálaknak köszönhetően ez a típus az ápolt és dús, valódi pázsit hatását kelti. Különleges kialakításának köszönhetően meglehetősen strapabíró. Az sem probléma, ha háziállata van, az Victory ugyanis teljesen kutyabarát: házikedvence sem kitaposni, sem kikaparni nem tudja majd, ráadásul nagyon egyszerű és könnyű a tisztántartása is!

Az Victory a következő előnyöket nyújtja:

- Stílusos, friss, nyárias színkombináció

- Speciális beépített memóriával rendelkező C-fűszálai megelőzik a lelapulást

- környezetkímélő
- 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém és mérgező anyag mentes

- 8 év UV garancia

Gyönyörű gondozásmentes kertet szeretnél?