Gazon-Deluxe

 Éljen a lehetőséggel és hagyja, hogy a Gazon Delux műfű édenkertté varázsolja teraszát vagy kertjét! Azoknak, akik egyértelműen tudják, ha minőségről van szó, a Gazon Delux műfű a tökéletes választás, hiszen ez a legselymesebb és legdúsabb műpázsit, amit csak el tudnak képzelni! 48 mm-es extra hosszúságával az igazi luxus élményét kínálja! Selymes puhasága, ellapulás gátló kialakítása és hihetetlenül természetes színe a garancia az Ön elégedettségére! A többi Holland Pázsit típushoz hasonlóan az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően a valódi és természetes pázsit minden pozitív tulajdonságával rendelkezik. Sugározza kertje vagy terasza is a luxust a Gazon Delux-al!

A Gazon Delux a következő előnyöket nyújtja:

- Élénk, természetes színkombináció

- Selymesen puha kialakítás

- Speciális beépített memóriával rendelkező C-fűszálai megelőzik a lelapulást

- környezetkímélő
- 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém és mérgező anyag mentes

- 8 év UV garancia

Kendo

Nyári pázsit. 45 mm.

Nem kell megérintenie a Kendot, hogy tudja ez abszolút a műfüvek netovábbja! A nagyon sűrű és magas szerkezet biztosítja Önnek azt a luxust, amire vágyik.... sőt, ettől még többet is. A szálak natural technológiával készülnek, mely garantálja, hogy a fű erős és tartós marad és szuper puha tapintású! A természetesség mintaképe.

A Kendo a következő előnyöket nyújtja:

- Kétszínű szálak és kétszínű gyökér rész a lehető legtermészetesebb hatásért.
- Natural szálak ; szenzációsan puha, kiemelkedően rugalmas!
- Sűrű szövés a hosszantartó látványért.
- 100%-ig európai termék, garantáltan nehézfém és mérgező anyag mentes
- Szép és frissnek ható színkombináció.
- 8 év UV garancia

Summum c50

A Holland Pázsit 2019-es modellje, a Samba műfű rendkívül természetes hatású, 40 mm-es szálmagasságú pázsit, mely kitűnő ár/érték aránnyal rendelkezik! Tökéletes választás kertekhez éppúgy, mint teraszokhoz! Ahogy a Holland Pázsit minden terméke, úgy a Samba is a ma piacon létező legmodernebb, legélethűbb műfű szálakból készül. A Samba nem csak selymes és puha, hanem tökéletesen élethű és természetes hatást is kelt! Vízáteresztő tulajdonságának köszönhetően pedig nem képződik rajta pocsolya, akár már zápor után 15 perccel ismét száraz.

Wellness

Ha csak a legjobb műfűre vágyik, akkor megtalálta, amit keresett. A Wellness a műpázsitok csúcsa! A Wellness elképesztően sűrű szerkezetű, és 40 mm-es magasságú szálai biztosítják Önnek azt a luxust, amire vágyik, amit megérdemel!

A szálak szerkezete garantálja, hogy a fű erős és tartós marad és ellenállhatatlanul puha tapintású! A kétszínű szálaknak és kétszínű gyökér résznek köszönhetően tökéletesen természetes hatást kelt! Rugalmassága egyetlen más típushoz sem hasonlítható, sűrű szövése pedig garancia a hosszantartó látványra, ahogy a 8 év UV garancia is!

Ha extrém puhaságra és rugalmasságra, tehát az igazi luxusélményre vágyik kertjében vagy teraszán, mindezt garantáltan nehézfém és mérgezőanyag mentesen, akkor a Wellnessnél jobbat keresve sem találhat a műpázsit piacon!

Gyönyörű gondozásmentes kertet szeretnél?